duminică, 22 iunie 2014

De ce izolare ?



Munca actuala nu mai imi ofera siguranta,stabilitate si castigul meritat.Am ajuns sa fac bine tuturor victimizatilor.Greseala care m-a costat doar pe mine
Nu e bine sa faci bine,fara sa fii rugat.Nici chiar acelora care sunt in nevoie sa nu le dai bani,deci nici cersetorilor,ci sa le dai eventual posibilitatea sa castige.
Iata ca am ajuns la concluzia ca oamenii cu bani,cu posibilitati care pot face bine altora ,trebuie sa fie extrem de prudenti/precauti. Ca trebuie sa te gandesti de 100 de ori,pana sa oferi cuiva o mana de ajutor,amicitia si prietenia ta.
Ca trebuie sa fii extrem de ferm cu aceea  care raspund cu nesimtire la binefaceri,ca acestia ar trebui maturati din posturi si situatii benefice pana invata lectia,pana vor deprinde sa fie morali si loiali.
Iar daca nu vor invata sa nu invidieze ,sa nu calomnieze,sa nu muste mana care i-a hranit,nu au decat sa-si linga singuri ranile ...si sa dea seama pentru raul facut.
Oamenii carora le ofeream sprijinul,cand ei nu aveau din ce trai,le ofeream daruri si bani,am auzit ca ma vorbeau pe la spate .Am fost barfita de ei si calomniata,......
EA


marți, 10 iunie 2014

Oamenii...

Oamenii când sunt la colț gândesc numai tâmpenii.
Nu poti să iei omului dreptul de a fi ridicol.Unii prin ce spun marchează ce nu există.
Acesti oameni cred prostește că prin implicarea unor personalitati cu functii de autoritate în viata lor personală ,rănesc personalitatea unor adversari conjucturali si vor obține eliminarea lor prin ocuparea unui loc de lider.
Asa se face că oportuniștii se folosesc de anumite persoane cu functii de autoritate,ca element de presiune,pentru a-si rezolva problemele si influiența.Ajungi sa crezi cu timpul ca nu a fost totul doar de fațada ci pentru rezolvarea unor interese.
In altă ordine de idei toate astea având si rolul de a asigura capitularea celor care spun adevărul despre ipocrizia lor.
Cu toate acestea ,dacă încerci si joci pe mai multe planuri riști să pierzi totul...
Ar fi interesant sa vedem adevarul din viață !
Exemple:

Episodul I.

In Romania poti ajunge medic,avocat,etc. cu nota 4....?Plagiatul si falsul este in trend ?!Se vinde inteligența la tot pasul ?! Si atunci...la ce te astepti ?In medicina ca in justitie,ai vocatia martirajului  ori te vinzi.Asta este !
Mă deranjează când cineva  vrea sa devina cunoscut prin munca altora.
Degeaba se tem si îmbracă haina de oaie.Asemenea oameni se leapadă în timp  de toți care l-au ajutat,asa că inevitabil va fi disprețuit de toți.

Episodul  II
Boala tine de nefericire.
E viața noastră ...trebuie să o trăim cum vrem...dar cu respect.dar în limitele legii
Ce mă impresioneaza în viață sunt oamenii care au luat-o de la zero si au reușit in viață,dar si sărăcia multora.

Episodul III
Avocat bun în Romania este avocatul care te scoate basma curată...dar în limitele legii.E mare lucru !!!!

Episodul IV
Cel care atacă o persoana ,etichetând drept handicap fizic,unul din caracteristicile vietii,cum ar fi vârsta,ori este un om fără caracter,ori are un handicap ce ține de IQ.
Cred ca bătrânețea este un examen pentru toți cărora D-zeu le îngăduie să ajungă până acolo,un examen extrem de greu,de dur si pe care puțini îl trec cu brio.
Am văzut în viața mea doua feluri de bătrâni,care îmbătrânesc frumos si bătrâni care îmbătrânesc urât.
Episodul V.
De câte ori nu am fost respinși în viață!?
Unii oameni invidiaza spiritul creator si initiativa .Faptul că alții au  putere.Ei nu au...
Alții ne urăsc că nu facem parte din anturajul lor mediocru ...!
Cu toate acestea toți avem nevoie de relații în care să ne simțim în siguranță si la adăpost în unele cazuri.
EA.