duminică, 31 ianuarie 2016

Sa ne iubim dușmanii ?

Să ne iubim dușmanii  este unul din lucrurile cele mai greu de realizat,dar este singura cale de a ne apăra de ei....spune  blogul Adrianei.
O metodă de a ierta.
Când detești pe cineva este ca si cum l-ați iubi; deja aveți o legătură cu el .
 Ura este la fel de puternică ca si dragostea.
Dacă doriți să vă eliberați de cineva,să nu-l mai vedeți niciodată,nu-l detestați,fiți indiferenți.
Dacă-l urâți ,vă legați de el cu lanțuri pe care nimic nu le va putea desface.Veți fi tot timpul cu el si veți avea de-a face cu el timp de ani și ani.
Ura este o forță care vă leagă de persoana pe care o urâți.
Este la fel ca in dragoste,dar bineînțeles legătura este diferită.Dragostea vă va aduce unele lucruri si ura altele,dar la fel de sigur si puternică ca dragostea.
Ca să vă puteți apăra de inamicii voștrii,iubiți-i.Dacă-i detestați ,îi disprețuiți,aura voastră s-a rupt si prin aceste spărturi se stabilește comunicare cu tot ce este negativ,dăunător in ei si astfel primiți răutățile lor,ura lor,care odată intrată in voi incepe să vă distrugă....
Pentru a ne putea apara trebuie să intrăm in inatacabila fortăreață a iubirii....
Cel care este slab și sărac spiritual nu poate ierta,el caută sa se răzbune.
Pentru a-l ierta pe cel ce v-a facut rău,trebuie să deveniți mare,bogat,puternic,luminos;să vă spuneți : ”Trebuie să-l iert pentru că bietul nu știa în ce situație se află făcând răul,legile justitiei divine sunt implacabile și va suferi pentru a repara răul făcut.In timp ce eu,chiar dacă sunt victimă,sunt privilegiat pentru că lucrez pentru bine.”
EA : absolut superb.


Niciun comentariu: