miercuri, 31 mai 2017

Cheia succesului profesional...

....a devenit RELAȚIILE și ADVERSARII ȚINUȚI ÎN MÂNĂ.

In ziua de azi femeia s-a eliberat de comportamentele misogine.
E puternică,motivată,profesionistă și decide singură ce e bine și ce nu e bine pentru ea.
In acest context șpăgarii au devenit prea violenți în roba de magistrați,călcând legile țării în picioare și prea distructivi pentru a face față legilor ce limitează rolul presei la deziderate umane și nu rechizitorii.
Așa că ne gândim că o femeie ,care exercită o profesie liberală ca avocat și este personalizată în aplicarea corectă a legii se află într-o poziție echidistantă de ofurile unor procurori șpăgari (exemple sunt destule în media )unii activați și din postura protectoare a unor membrii de familie,poate să coteze grotescul unor situații în care unii magistrați aflați în astfel de derapaje  să-și piardă încrederea în rolul ce-l îndeplinesc în justiție și să găsească soluții pentru a-și etala inepțiile în alte domenii.
Judecătorii să plătească dacă sunt vinovați.
Când te îndoiești sau ești convins că ”meseria ” de magistrat este doar un job ,înainte să iei o decizie legată de modul cum acționezi este bine să vezi consecințele și oportunitățile măsurilor pe care ești obligat să le iei.
Orice se poate,dar orice semnal are și un buton de oprire atunci când poți deveni abuziv.
In actul de justiție pot apărea situații haotice,misterioase motiv pentru care lângă fiecare magistrat trebuie să mai existe o prezență și anume CONȘTIINȚA.
Justiția nu înseamnă numai puterea de a îndeplini acte,fapte ,care înlesnesc hotărâri pe placul unor magistrați ,ea ar trebui să însemne idealul dreptății.

Elena Albuțiu

Niciun comentariu: