miercuri, 17 iulie 2019

Udrea Elena ,repatriată ?


Aflăm din media ,mereu atentă cu Elena Udrea,că s-a repatriat .
Pentru cât timp și pentru ce ? Nu știm ! Deocamdată.
Putem lansa ipoteze!?.Simple supoziții.
Ar putea lansa din nou avertismente,gen ”Pericol!” !Ne aducem aminte cu toții de simbolicele manevre cu degetul la nas.Așa a informat Elena Udrea că pentru ea- Legea Tăcerii este sfântă.
Ce ar mai putea face ?
Pe de altă parte ar putea să fie vocală în politică ,domeniu unde sub paravanul ”declarațiilor politice”ar putea ultrajia parlametarii,un atac generalizat la cei care au ceva de spus !
Îi defăimează.Chiar se autodenunță în fața lor,spunând că le vine și lor rândul invocându-le vinovătia de care nu este străină.
”Este doar o chestiune de timp ? Lăsați-mă în pace și plec din politică !”
Politică ?!
Ce caută și a căutat Elena Udrea în politică ? Ce principii are pe acest plan? Are un program politic privind bunăstarea românilor ?
Din trecutul ei politic, trăit în simbioză cu președintele de atunci Traian Băsescu, putem desprinde  doar un singur adevăr și anume ,că niciodată Elena Udrea ,nu a fost un politician de valoare.
Poziția ei în politică a fost un fel de ZERO BARAT. 
Elena Udrea,are însă și a avut întotdeauna noțiunea valorii sistemului românesc pentru acoperirea furăturilor.Nicăieri mai bine,ca în România.
Dacă  asta numește ea -politică ,atunci trebuie confirmată în sensul că a făcut o politică ,dar a făcut o politică de tip mafiot,adică a călcat în picioare legile țării,a practicat șantajul,a făcut parte din grupuri,care-și apărau reciproc interesele.
In perioada de glorie a făcut parte din grupuri de indivizi bogați (vezi epoca COCOS),indivizi răufăcători.,infractori.
Unii mai putin azilanți politici ca ea,au fost condamnați si au executat pedepse cu închisoarea.
Aici se înscrie ,pe loc fruntaș fostul soț COCOS,care după divorț s-a consolat cu puicuțe moldovence disponibile,cu care și-a împărțit averile scăpate de măsurile penale.
Cocoș după liberarea din închisori a simțit o tulburătoare dragoste paternă față de nevestele care i-ar fi putut fi în mod normal fiice.
Dar aceste povești nu o mai interesează pe Elena Udrea,care este acum consiliată la nivel înalt,de nemuritorul om politic -Traian Băsescu.
Despre soarta dosarelor penale muncite ani de zile de justiție,pe bani grei plătiți de românii sărăciți de această mască a politicii românești, nu știm mai nimic.În ce stadiu se află și dacă se mai află în atenția celor chemați să aplice legile țării.
Elena Albuțiu

Niciun comentariu: