sâmbătă, 21 septembrie 2019

Mica publicitate

Poate că ar trebui să încep cu MICA PUBLICITATE !?
Ar trebui să remarc o surpriză !
Surpriza ar fi să se ocupe media de publicații,care să releve evenimente mai apropiate de viața românilor ,de zi cu zi.
Ar trebui să fie demascată depravarea oamenilor,din lipsă de educație,poate din cauze patologice netratate sau dintr-o proastă mentalitate.
Poate ar trebui făcute publice mentalități și comportamente relevate la rubrica ”mondenități ”!
De exemplu :Cum ar suna un asemenea anunț? .
” Bărbat trecut de 60 ani,ocupă funcție de decizie,averi și bani acumulați în ani mulți de muncă,este dispus să asigure protecție fetelor tinere,leftere și fără potențial profesional,fără a oferi nimic sentimental.
Important ! Cu subordonatele  este competent și tandru în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Cu aceste calități caută mirese tinere,interesate financiar,care să știe totul despre șpaga încasată de acest ”erou” și cum a scăpat el de brațul legii”
In mediul toxic în care trăim,apar aceste simptome la bărbații cu bani .Ei țintesc sus în chestiunile în  sentimentale de prost gust.
Pe de altă parte ,ar fi benefic pentru mentalitatea românilor :
Să nu dedicăm emisiuni întregi despre viața privată a unor politicieni !
Ar ajunge mica publicitate pentru anumite excentrități,cum ar fi :
”Udrea Elena,a descoperit fericirea afectivă cu perspective de căsătorie. Are cumpene în procesele penale de corupție,cu prejudicii de milioane de euro,dar în final totul va fi BINE .(?!)”
sau ”Dragnea,a refuzat să schimbe tactica și abordarea în dosarele penale .Nu a învățat nimic din cântecele miraculoase a lui Ludovic Orban -cine sare tare nu are condamnare.
Nu a înțeles din timp de ce unii din PNL,cu dosare penale obțin achitări în justiție pe bandă rulantă.Ușurați au sărit apoi  la grămadă în barca europarlamentarilor.
Sau : Koveși Codruța ,câștigă pe toate planurile.
Sau :Ponta Victor ne dă și vești bune cîteodată,ceea ce înseamnă -surprize .Esența este că nimeni nu se simte în siguranță în parteneriat cu el.
Sau Tăriceanu se mai însoară odată pe plan politic Este nou în dragostea lui pasională?!.”
Merită să scurtăm analizele și comentariile din media cu scurte anunțuri la ”Mica publicitate ”,cum ar fi ”Cu cât limbajul în parlament este mai obscen,cu atât este mai evident interesul pentru manipularea Justiției în interesul unor infractori.”
Deci ar trebui să înțeleagă tot românul ,că declarațiile publice defăimătoare,sunt doar încercări de intimidare în politică,mai ales în campaniile electorale.
Atacurile nu sunt numai vulgare dar și abuzive deopotrivă.De fapt există interes de a furniza pârghii pentru acuzare,atât prin mediatizarea obscenă și compromoțitoare cât și prin plângeri penale.
Ne întebăm până unde merge mediatizarea excesivă ?
Ne întrebăm de ce protestează lumea ,ce primejdii aduc protestele stradale ?
Intâi ar trebui să ne întrebăm dacă vocalii denigratori stradali știu măcar despre ce este vorba ?
Ne întrebăm de ce societatea românească are porniri inedite în turneele denigratoare ?
 De ce se face o largă mobilizare prin telefoane mobile,prin rețele formate cu reacție la buton pentru scoaterea oamenilor în stradă ?
Ar trebui să ne întrebăm ȘI :
 De ce PSD are capacități de reînnoire ?; de ce PNL mișcă în politică doar ajutat ?;de ce cooptații din fostul PDL,cred mai mult în puterea cuvântului ?
De ce nu apare acea putere creatoare ,expresivă și generatoare,care să facă ordine în viața românilor ?
EA



Niciun comentariu: