duminică, 1 septembrie 2019

Visul oricărui politician

Visul oricărui politician român nu mai este un secret pentru nimeni.
ESTE IMUNITATEA PENALĂ.

In România imunitatea penală protejează anumiți politicieni de dosarele penale în care ar trebui anchetați.
Politicienii se folosesc de parlament ca element de presiune pentru a-și dezamorsa problemele penale ,regăsite în dosarele conservate la parchete de anii de zile.

Avem situații de uzurpare de calități oficiale,cănd unii politicieni se folosesc fără drept de alte calități oficiale  decât cele cu care i-a investit electoratul.Cum ar fi participarea unor lideri din vârful statului la protestele stradale fără autorizație.
Este vorba aici de încălcarea unor relații sociale a căror formare și dezvoltare țin de asigurarea prestigiului și respectului datorat autorității unor instituții ale statului sub toate formele sale de manifestare,autoritate pe care o impune anarhic în scopul unor mișcări stradale menite să  decredibilizeze  unele instituții ale statului.
Prin urmare exercitarea partizană de calității oficiale se poate face numai de către persoane investite cu astfel de calități oficiale.

Sub protecția imunității penale s-au făcut anumite blocaje pentru buna funcționare a unor instituții ale statului,doar pentru acoperirea unor rezultate bune,sau pentru anularea publică a unor principii politice contrare politicii proprii promovate.,deși în acest fel s-au încălcat la lumina zilei principii constituținale.

După 30 de ani ,de așa numita democrație ,românii nu știu nici acum ce înseamnă statul de drept,ce înseamnă să respecți legile țării unde trăiești. Să ai în cele din urmă o atitudine morală față de națiunea română,care nu trebuie împiedicată să evoluieze,să trăiască mai bine,să fie educată și sănătoasă.
România a ajuns o colonie în care fiecare face ce vrea .
Tinerii au plecat ,la fel antreprenorii.La noi sunt hăituiți,nu au forță economică.
România  a ajuns o navă în derivă,foarte greu de salvat.
Să vedem ce ne oferă viitorul ?!
EA.





Niciun comentariu: