luni, 21 octombrie 2019

Femei umilite


Povești din media în trend crescând :
Violența împotriva femeilor și copiilor a devenit în România o problemă socială.
In România statistic s-a constatat că la fiecare 30 secunde o româncă este agresată
Drama multor femei agresate,umilite public este mediatizată frecvent în ultimii ani.
De unde atâta violență promovată ca o virtute de un bărbat josnic ?
De multe ori ne atragem ura atât făcând bine,cât și făcând rău.
De ce să nu observăm  că în fiecare om există 2 lupi,care sunt într-o luptă continuă ,unul reprezintă bunătatea,iar celălalt răutatea,la final va câștiga cel pe care îl hrănești mai mult.
În ziua de azi .femeia profesionistă,activă în politica socială,mamă și soție este atacată ,denigrată atât , în relații profesionale ,sociale  sau familiale cât și în unele discursuri politice, de oameni care-și calcă demnitatea în picioare de câteva ori pe zi,doar ca să aibă parte de o mică strălucire prost înțeleasă  în  societatea românească atât de decăzută în ultimul timp.
Se practică vehemență,agresivitate  în loc de fermitate și adevăr.
Tot mai des întâlnim bărbați,care se impun prin agresivitate.
Deși întâlnim la tot pasul femei puternice,care stârnesc admirația oriunde ar merge ,cu rezultate remarcabile în profesie și afaceri ,de multe ori sunt tratate cu dublă măsură față de talentele bărbaților în politică și manipularea finanțelor de exemplu- în interes propriu.

Din nefericire pentru națiunea română suntem conduși încă de oameni care trădează interesele țării.
In acest context primitiv se vinde tot.Rețelele de  prostituție și proxenetism au devenit o sursă de îmbogățire.
Drepturile și libertățile românilor au devenit bătaia de joc a unor categorii sociale răzvrătite împotriva regulilor de conviețuire socială,a legilor care sancționează faptele de natură penală, comise cu violență, fapte pe care  nimeni nu mai este interesat să le sancționeze cu asprime în sistemul judiciar.
Dimpotrivă există chiar o anume îngăduință de neimaginat față de infractiuni ,ca violul,proxenetismul,bătăi nemiloase și chiar tentative sau chiar infracțiuni de omor.
Relațiile de cuplu au devenitîn prea multe cazuri  un vis urât,aproape întotdeauna cu final trist.
Teama și nesiguranța,lipsa de încredere,antecedentele agresive ale partenerilor de viață,îndeamnă femeile la prudență când în viața lor intră un bărbat despre care nu știu mare lucru.
De multe ori se observă prea târziu că femeia este folosită pentru rezolvarea unor interese personale,iar apoi când femeia își caută drumul spre libertate ,este agresată,hărțuită.
Teama și nesiguranța îndeamnă femeile să nu facă greșeala să primească în casa ei,în viața ei un bărbat care solicită ajutor pe toate planurile, care-i stârnește mila ,ca apoi să constate că după ce s-a folosit de ea s-o trădeze,s-o expună la consecințe dureroase  .
Ideea să intre bine în cap și celor ce coc trădări,infidelități adulterine,chiar dacă sunt psihopați, cu documente medicale bine ascunse pe un fond de romantism simulat. 
Să fim atenți cu toții la acești indivizi cum fac banii,mai ales domnii cu ”viagra la purtător”.
Pe plan sentimental dacă se simt neglijați,în sensul că partenerul a luat-o razna spre libertate,sunt foarte periculoși pentru că vor prefera să-l distrugă, decât să se știe abandonat.
Devine sau umil sau lipsit de scrupule.
Nici la afaceri nu sunt buni,că nu mișcă banii.
Se țin de șmecherii caraghioase.
Ține ”punguța cu doi bani în cioc”,să știe lumea că acolo își ține el puterea.
In general, asemenea personaje habar nu au de problemele societății în care trăiesc,nu sunt interesați de problemele morale.
Ei nu reflectă niciodată asupra propriei condiții,care i-ar scuti de josnicia comportamentului.
EA 

 


Niciun comentariu: