vineri, 30 iulie 2021

Nu au fost atinși de brațul legii!

Crucea ce a trebuit s-o ducem în anii Pandemiei ,în zona politică a născut o mare agresivitate.






 
Multe s-au ascuns.Au fost erori.
S-a ascuns identitatea unor împrumuturi,banii negrii au fost ascunși.
Se doresc fonduri ilegale.
Românii duc greul.
Exterminarea profesională a elitei intelectuale, prin marginalizare,dosare penale conservate pentru a fi reactivate strategic penal, în care probele sunt erodate sau falsificate fără relevanță juridică.
Crește criminalitatea organizată.Prin violență se aplică Legea junglei în toate domeniile ,sociale,familiale,politice,economice.
In spitale torționarii folosesc forța,direct sau prin intermediarii obedienți intereselor străine medicinei,încălcând flagrant drepturile omului.
Apar tot mai des cei care atacă o persoană etichetând drept handicap fizic,unul din caracteristicile vieții,cum ar fi vârsta,sunt oameni fără caracter,ori au un handicap ce ține de IQ.
Pe acest fond apare acum o LUPTA STRÂNSĂ pe plan politic.
S-au produs evenimente,care ne-au bulversat viața.
Se poartă o politică  medievală de ruinarea adversarilor.Pentru aceasta se decredibilizează tot ce merge bine în tabăra adversă.
Starea de isterie judiciară persistă.Pericolul social al unor fapte se ignoră.De la arestările,care ani nenumărați au fost obsesii ciudate pentru autoritățile de stat ,acum pentru fapte comise cu violență sălbatică,violuri,vătămări corporale grave,etc. sunt cosmetizate cu restricții la domiciliu.
Corupții de anvergură sunt susținuți de un sistem judiciar corupt.Se lucrează  pe planuri false pentru a scăpa de răspundere pe protejații unor corupți de putere.
Cum poahte să scape de răspundere penală, un înalt funcționar al statului Farmacist șef adj .al României? O persoană,care călcând în picioare legile României și mai ales Constituția,legea fundamentală a statului,își face publice opiniile halucinante”Pensionarii sunt bătrânii.Lasă-i să moară,nimănui nu-i este milă de ei.Dacă nu artroza sau artrita,atunci altceva îi va ucide.Nu are rost să cheltuim banii cu ei.”
Un asemenea mesaj scandalos trebuia judecat penal  în piața publică ca să afle toți românii ce fel de animale bolnave trăiesc printre noi. În realitate, autoarea Mihaela Bălănoiu a fost sch
imbată din funcție,ceea ce sub aspect sancționator este egal cu zero -barat.
Acest comentariu se pretează minunat la cele susținute de o mare personalitate,care este
Acad.Ioan -Aurel Pop,Președintele Academiei Române :
   ”Pentru unii democrația înseamnă libertatea de a fi analfabet,prost,tupeist.arogant,,dar aflat la putere”.
Personal cred că toți românii ar trebui să ne facem  un simplu  proces de conștiință și să înțelem ce este statul de drept sau anarhia,care nu duce nicăieri.
Când comentăm asemenea aspecte a modului de trai în România .se pune de fapt în discuție 
                                      RESPECTUL FAȚA DE LEGE.
Opinii Elena Albuțiu



 
 
 


 

Niciun comentariu: