luni, 11 martie 2013

Cum se apara coruptia la Tribunalul Bihor ?.

Reactii la publicatia cu titlul "Dosar vechi de 12 ani pe rolul Tribunalului Bihor".

Nimeni nu poate spune despre Justitie ca este dreapta,daca procesul dureaza 12 ani.Vorbesc aici despre Justitie si nu despre solutie,care in dosarul indicat nr.2222/44/111/2001 la Tribunalul Bihor nu exista.
Desi multe suspiciuni despre coruptie in acest dosar ,au fost sustinute ca adevarate certitudini,totusi au ramas multe semne de intrebare, fara raspuns.
Nu vede nimeni ca de 12 ani ani,singura decizie elaborata in acest dosar ,dupa regulile legii speciale a falimentului,cu nr.824/2003,nu a fost executata ?
Atunci ce se doreste cu tergiversarea ? Timp pentru procese nelegale ?
Judecatorul sindic Olah Ionel,in ce calitate supervizeaza actiunile "extrajudiciare", ale lichidatorului judiciar Avramescu Nicusor ?Doar sa-si faca simtita prezenta in deposedarea proprietatii unei persoane fizice,care nu are legatura pe plan juridic cu dosarul in discutie ?
Pana unde merge tupeul unora in postura de magistrati de a face politica unor cauze frauduloase in Romania?
De unde ,pana unde este posibila interpretarea subiectiva  si arbitrara a prevederilor legale in solutionarea unui proces,controlat de un magistrat ?
De ce unii compromisi profesional,au intotdeauna dreptate ? De ce multi compromisi in Justitie,te fac sa crezi ca habar nu au de legile romanesti ?
In viata toti gresim,dar cand cineva iti spune ca gresesti ,incearca sa discerni ca are dreptate.
Infractiunile care impiedica infaptuirea Justitiei,nu sunt eradicate,ceea ce ne face sa credem ca in Bihor nu avem cine sa aplice legea penala.
Am semnalat cazuri de fraude practicate si in alte dosare de faliment,de catre acelasi tandem Olah Ionel si Avramescu Nicusor.Faptele cad evident sub incidenta penala,dar nimeni nu le percepe ca atare.
Oamenii atrasi in procese nelegale sunt neputinciosi pe plan local.Situatie similara si in dosar nr.8055/111/2009 la Tribunalul Bihor.Aceleasi personaje.Judecator sindic Olah Ionel si lichidator judiciar Avramescu Nicusor.In acest caz doar la interventia fiscului au fost inlocuiti cei doi in dosar.
Personal regret ca am permis in cazul semnalat(dosar nr.2222/44/111 /2001 Tribunalul Bihor) sa fiu injosita atat de mult in apararea dreptului meu de proprietate,ca i-am lasat pe cei doi,adica pe judecatorul sindic Olah Ionel si Avramescu Nicusor ,sa-mi puna bete in roate.Ca nu am fost protejata in respectarea legii pe plan local este evident.Dimpotriva !!!!
Cine stie de ce sunt capabili cei doi, in lumea infractionala ?
Raspunsul competent  la aceasta intrebare trebuia sa-l dea organele abilitate ale statului la care m-am adresat de ani de zile .Din pacate nu s-a intamplat asa !
Totusi au existat reactii pe acest caz semnalat pe blogul meu,in zilele trecute. Apreciez acest gest din partea unui anonim.
Prin SMS. Redau continutul in speranta ca voi primi si alte reactii care sa sustina cele semnalate de mine : "Sunt un om de buna credinta si vreau sa va informez ca judecatorul sindic Olah Ionel si Avramescu Nicusor sunt neamuri.Banii proveniti din tepe ajung direct in familia lor."si"Nicusor nu este numai excroc ci si un talhar maniac al carui loc nu este printre oameni.Se vehiculeaza copilaria si adolescenta au fost in scolile de corectie,pe care le-a parcurs -de unde vine acest om? Olah Benone Traian se ascunde in spatele infractorului fara scrupule.Este cumnat cu Avramescu Nicusor." "Acesti oameni se ascund in spatele unor afaceri imobiliare frauduloase.Avramescu Nicusor a candidat din partea prm pentru a obtine imunitate .Adresati-va cu plangere la parchetul general,sau chiar la presedintele tarii ."
Ii multumesc acestui anonim pentru bunavointa de a-mi confirma suspiciunile de coruptie institutionalizata in acest caz la nivel de Tribunal Bihor, in privinta celor doi lucratori in justitie pe care nu-i deranjeaza nimeni in activitatea lor infractionala !!!!!
Avocat Elena Albutiu.

Niciun comentariu: