joi, 28 februarie 2013

Butonul de oprire.

Există și găini fericite !dar....

....după ce l-am vazut pe sticlă pe bătrânul penal COCOS cu pene de păun ,pe litoralul românesc,bibilit de o tânără cu 30 ani mai tânără ,mi-am dat seama ca merită penalizat un asemenea comportament cu un comentariu pe măsură.
Dacă tot vorbim de penali va trebui să ne aducem aminte și de martirii executați evident prin mandate în închisori!
 Să ne gândim la acei bărbați care au stat în fruntea țării din motive pe care nu le putem controla si care nu au mai contat la un moment dat istoric,cum au fost umiliti în pușcării pentru afaceri cotate de corupție,dar în  care s-a dat valoare obiectului infracțiunii , redus la bucurii porcine la pachet,pești,curcani,aripioare de pui,etc.
Sigur nu puțem trece cu vederea ca simpli cetăteni diferența de tratament judiciar, față de penalii din categoria” cocoșilor.”..
Tot mai des constatăm o imoralitatea a  ” cocoșilor ”generalizată . E adevărat că au cazut în deriva pe toate planurile ,dar se face totul la vedere.
La români era o rusine sa vorbesti despre starea spirituala a omului...
Acum dimpotrivă în Romania se lanseaza un nou concept...autoerotismul culmea la bărbații frustrați penal.

Schimbarea de look nu mai este o problemă (tatuaje,masaje,depilare,operații estetice,spa,etc.) ....psihoza afectiva bipolara,care conduce la exacerbarea atractiei sexuale în toate direcțiile, indiferent de originea socială,etnie.cantitatea de silicoane,educație,etc.
In acest context generalizat în ultimul timp ,unii bărbati în vârstă, penali sau viitori penali ,ar avea de câștigat dacă și-ar stabili o limită a demonstrațiilor de exchibiționism.Dar...cui îi pasă despre aceste amănunte ?
Poveștile amoroase  cu asemenea personaje, a unor tinere femei este finalizata uneori  cu legalizarea și este considerată în mintea aburită a penalilor ,că ar fi scaparea  garantata de rigorile legii penale în încurcătura averilor de nababi.
Pe de altă parte ,privitorilor unor asemenea anomalii ,li se oferă o nouă temă de casă: comentarii despre bărbăția apusă a  celor expusi în strânsă legatura cu rezultatele obținute  în marea luptă anticorupție .
In acest mod se dă implicit valoare supraviețuitorilor furăturilor de milioane de euro într-o anumită valoare a priorităților furnizate de protectori.
Așa au ajuns  dosarele lor  penale puse din nou la conservat, după o scurta prezentare în cătușe a împricinaților ..autotorturați  în accesoriile tratamentului penal ,cum ar fi: carucior cu rotile,targă medicală în sala de judecată,echipament militar adecvat luptei de gherilă cu bonetă roșie,”iubitele” îndurerate a ”bolnavilor ”arestați ,cu desuuri de schimb ,mamele romilor cu poalele în cap,etc.
E adevarat ar fi fost de dorit sa-și pastreze penalii  de acest gen un standard inalt pe masura performanțelor furate de sub nasul autorităților -statului român.
Adică  să înfrunte rigorile legii, încurajați de valorile incomensurabile a furăturilor.
Se pare ca nu fac față la așa ceva !De unde atâta caracter,conștiință ,principii
morale,educație,sănătate mintală,etc. ????Habar nu au ce sunt astea.
 E o placere sa te distrezi pe seama lor, cum o iau razna debusolați uitând ca domnișoarele înamorate facute preș la picioarele lor, sunt atente la evoluția portofelului  și nici pe departe la perspectiva sancțiunilor penale.(?????)
E un miracol că românii au ajuns  să se distreze amar pe seama unor asemenea pungași.
De fapt s-a născut un nou brand al Romaniei ,deocamdată din categoria COCOS .
 Sunt penalii lăsați în liberatate din motive de ei știute.
Ti se pare caraghios că și-au pierdut timpul cu ei: procurori,polițiști,judecători și alții.
Acum acesti lucrători se vor plictisi, pentru ca nu se mai oboseste nimeni nici macar să remarce dacă mai există obiectul muncii lor, adică averile incomensurabile.
Nu se mai poate apropia nimeni de acești exponenți corupți la nivel de milioane de euro, pentrucă nu știi cu cine ai de-a-face.
Dealtfel ar trebui să vrea cineva să constate că nu a fost nimic important ,ca să poată trece acesti corupți pe o treaptă superioară - aceea a nemuritorilor !
Iși vor continua prostituția cu statul roman, cu care s-au obișnuit....pentru simplu motiv că asemenea oameni nu s-au încadrat  niciodată în așa numita moralitate.
EA.

Niciun comentariu: