joi, 13 iunie 2013

Un esec poate fi salvator !

Din înțelepciunea străzii.





Nu e bine să te încrâncenezi  să dorești un lucru,asta poate fi norocul tău,să stai deoparte.
Lasă lucrurile de la sine.
Un esec poate fi salvator !
De fapt ce vor oamenii de la cei de succes?
Poate pare ciudat,dar realitatea confirma adevărul ,că una din dorințele esențiale,este să eșueze,să cadă,sa piardă tot,să decredibilizeze.
Multe relații au drept scop să umbrească nefericit cariera omului de succes.Sunt persoane pe care le interesează doar distracțiile ori pentru aceasta are nevoie de cineva.
Neapărat persoana de companie nu trebuie să fie o persoană mai desteaptă ca el.
Existenta acestui complex de inferioritate îl face să se țină la distanța.
Placa favorita a frustratilor este că" te părsesc...."
Când esti confruntat cu o asemenea situație, trebuie să -i recomanzi să nu se ascundă de despărtire.Dimpotrivă ar fi cazul să anunțe public,inclusiv la "Matrimoniale"că este disponibil,că nu are legatură cu nimeni și prin urmare nu va fi afectat de riscurile întelepciunii unor relatii.
Acesti oameni fac evidentă o relație doar când au interese de tot felul,inclusiv dorinta de a ascunde scandaluri iminente si faptele lor păcătoase manipuland persoane sărace cu duhul....într-o alta relație care li se pare oportună.
In realitate doresc sa valorifice relația de care fuge.Se prind repede, că oamenii destepți miros disperarea si frustrarea de la o postă si doresc să scape de ea.
Au inceput să înțeleagă că femeile puternice nu trebuie sa se lase nici umilite,nici trădate,nici anonime.
Când observă că relația este puternic lezată prin supraaprecierea virtuților celuilalt trebuie să i  se dea posibilitatea sa întoarcă spatele.Figura preferata  în asemenea cazuri!
Fiecare trebuie să ne simțim în siguranță și confort în viată asta tumultoasă.
Să-i lăsăm si pe altii să iasă din anonimat, după cum îi duce capul.Trebuie lăsați să fie complici cu "penalii",comportament care tot mai des devine o obsesie ,dar numai în măsura în care pot servi la rezolvarea vesnicelor interese.
Totusi există o regula nescrisă.Traditia românească o confirmă...
Bărbați deștepti cu fete toante mai vezi,dar femei destepte cu bărbați proști niciodată.
EA

Niciun comentariu: