luni, 6 octombrie 2014

O femeie a stiut sa se razvrateasca contra mafiei locale.

A stiut sa-si creeze o imagine.
Cand au aruncat cu bombite asupra ei,trebuiau sa se astepte la puterea de reactie a unei femei pregatite sa supravietuiasca pentru aflarea adevarului.
Trebuie sa stim sa traim si asemenea vremuri !
Cum recunoastem "mafiotii "?
Mafiotii incep orice actiune cu un avertisment,care trebuie inteles de cel caruia ii este adresat.
Ei nu contacteaza direct persoana ci lasa un semn,care trebuie sa-l sperie si sa-i dea de inteles  ca se afla in vizorul lor,ca ar trebui "sa iasa din joc".
In general astfel de actiuni vizeaza persoane care prin pozitia lor deranjeaza clanuri,sau nu sunt de acord sa plateasca asa zisele "taxe de protectie",care trebuie sa aiba aspect de spaga,de sustinere a unor actiuni ilicite,etc.

Ca simplu cetatean,platitor de taxe la stat,sunt profund dezamagita chiar acum ,de anumite discursuri cu" tenta "de sustinere electorala.
Am sentimentul ca din lipsa de argumente in favoarea sustinerii asumate pentru campania electorala prezidentiala ,unii se cantoneaza inadmisibil pe ATACUL LA PERSOANA in stil mafiot, in stilul descris mai sus.
Atacul la persoana folosind instrumentul indreptat impotriva unui asa zis "potential penal"...
Sa fie doar o simpla diversiune ? ...sau santaj inadmisibil in asemenea cadru ...
Din nefericire multi nu vor sa inteleaga un lucru deosebit de important si anume ca LEGEA NU ESTE FACUTA SA FIE INCALCATA,iar daca se intampla asa ceva problemele ivite de natura penala mai ales, cad in competenta absoluta a organelor penale,deci in autoritatea statului si nu sunt lasate la latitudinea absoluta a unor reprezentanti efemeri ai politicului.
Daca se intampla asa ceva nu mai avem stat de drept.Dar cine zice ca avem ?!
Avocat Elena Albutiu .

Niciun comentariu: