marți, 21 octombrie 2014

Saluturi europene pentru inculpatii de lux.

Spaima procurorilor santajabili.
Punctul forte al DNA Bucuresti : fostul procuror Lele Alexandru curat si spalat de coruptie.
Lele nu a ascuns faptul ca s-a folosit de sarmul fostului premier Emil Boc pentru a-si apara liberatatea penala.
Chiar a supralicitat prin gura lui Man Liviu, patronul trustului de gazete din Romania.
"Nu pot nega ca sunt prieten cu Boc" si-a salutat liberatatea din arestul preventiv acesta.
Masura temporara a arestarii preventive a fost luata pentru ca gazetarul reprezenta pericol public ca autor a unor infractiuni de santaj.
Ambitiosul program de spalare penala a lui Lele Alexandru,fostul procuror semicentenar ,cu agresiuni la activ in familie,cu vecinii sau cu oamenii de pe strada a durat mai mult de 5 ani.
Niciun alt dosar penal nu a calatorit atat de mult pe cheltuiala Inaltei Curti de Casatie si Justitie Bucuresti,care induiosata de lacrimile lui Lele i-a stramutat dosarul de vre-o sase ori,pana cand a ajuns la o instanta de sub aripa Clujului si anume la Alba Iulia. Nu-i greu de ghicit pana unde reflecta oranjul la acea vreme.
Niciun alt dosar nu a calatorit atat de mult.
Niciun alt procuror nu a facut atata jurnalism in roba de magistrat.
Niciun alt procuror nu a reusit sa ajunga "senior" in presa.
Tot fostul actualizat si apoi pensionatul procuror ,parasutat apoi in avocatura de Mehedinti ,dar cu excelenta in Oradea pe care nu o putea uita cu atatea relatii penale,cu care si-a marcat un alt debut si anume : Insangerarea scenariilor de penitenta in presa prin sacrificiu propriu.
Dupa ce a infiintat "Clubul viitorilor magistrati "(?!) si-a deschis (de fapt ascuns)un birou de avocatura unde penalii se mandreau "cand hartiile ajungeau la Lele".De ce ? pentru spalarea de penal.
Asa semicentenarul nostru cu duritatea la pachet a ajuns favorit in cursa pentru nominalizarea celui mai corupt magistrat din Romania,
Cosmetizat de DNA- Lele va juca un rol insemnat in Justitie prin spolierea bugetului de stat prin plata unor daune imense pentru penitenta in presa-Gazeta de Oradea.
Cuvantul de ordine va fi :"Rolul unui magistrat in jurnalistica"
Oricum Lele nu a condus altceva decat Gazeta de Oradea. Nu orice barbat -intre barbati -poate ocupa fotoliul de senior -editorial-dupa ce infractiunile comise de el prin coruptie au cunoscut un minuscul hapy end.
La capitolul expierente profesionale Lele a putut apoi sa planga siroaie si tot nu si-a spalat pacatele.
Am inceput sa suportam o noua epava judiciara marca LL.
Solutia de scoatere de sub urmarire penala dupa restutuirea cauzei la parchet a fost si va fi o insulta la ideea de justitie in Romania.
Avocat Elena Albutiu

Niciun comentariu: