miercuri, 18 noiembrie 2015

LIMBA DE LEMN

La un moment dat am fost convinsă că în România se practică un discurs politic de substanță si că principalul obiectiv este instaurarea statului de drept.
De o vreme încoace însă LIMBA DE LEMN a ajuns din nou vedeta discursului politic.
Uităm din păcate că” limba de lemn” este de fapt o capodoperă a dezinformării,avand un caracter impersonal si pasiv al frazelor.
Exemple sunt destule,cum ar fi  : ”relațiile reciproce s-au strâns într-o atmosfera de stimă și respect reciproc ”sau se folosește numele si imaginea unei persoane în împrejurări contrafacute fără să fie clarificată imaginația avută în vedere la descrierea unor situatii importante,cum ar fi ”vreau guvernul meu ”,sau ”a fost nevoie să moară oameni ca să-si dea demisia -cutare,sau cutare”, etc.
Fiecare ne-am confruntat cu asemenea discursuri din care nu am înteles nimic si care din pacate au rolul de a răspândi confuzia în opinia publică si care cu intenție sau fără să vrea instigă tineretul la dezordine,sau chiar depravare,la dependentă de altul în relatii nesănătoase cu persoane ,care dețin puterea.
Imi doresc ca in România să existe tineri care să constituie o șansă nesperată ,care sa înțeleagă cum să folosească tot ce se oferă și astfel sa profite din plin de ceea ce viața i-a dat.
Să știe să se bazeze mai mult pe capacitatea lor pentru a duce o viață fericita,să fie în armonie cu propria persoana,sa se bazeze mai mult pe sine,dacă are dubii cu autosufiența si cu creativitatea sa, pentru că numai așa va aduce un avantaj real pentru familie si cercul său de prieteni.
Calitațile personale ale omului,la orice vârstă îi poate asigura succesul în multe domenii si îi promovează imaginea fără să deranjeze pe nimeni.
EA.

Niciun comentariu: