luni, 28 decembrie 2015

Anii, care au trecut au devenit filă de istorie....

In anii care au trecut tocmai am aflat,cum e să ți se fure o pozitie câstigată prin muncă...
...daca ai principii,dacă iubesti dreptatea,îi ajuți pe oameni să-si cunoasca drepturile in justiție, se duce imediat o politica de izolare.Acesti oameni au devenit ciumații statului de drept.
Batjocoriți de cei cu bani,care dețin si puterea pe toate planurile.
Furați de proprietati în stil mafiot, la lumina zilei.Dacă denunți fapte care nu au o baza legala,meseria ta va deveni o amintire tristă.
Este o chestiune de intoleranță față de adevăr si o justitie dreaptă.
Nimeni nu a cerut explicații Consiliului Superior al Magistraturii,pentru ignoranta in profesie a celor din magistratură,nici pentru neglijețta grava în înfăptuirea actului de justitie.Această instituție a rămas ceva nepalpabil .

Ce-i nou in justiție?
De multe ori activitatea judiciară este reinventata după principii oculte.
Exista o asemenea presiune psihica si violența verbală în descrierea stării de fapt prin fraze declarative,încât constatăm că egaleaza hărțuirea încă din faza de urmarire penală.
 In materie penală nu exista unitate de interpretare.Un semn de intrebare ,care treneaza de ani de zile fără raspuns .
Tot mai des se denaturează scopul justitiei si se remarcă confruntari la acest nivel de pe poziție de funcții de autoritate în stat sau chiar presedinte ICCJ si tot mai rar,sau aproape deloc de pe poziția cetățeanului de rând.
In politică. Aproape ,nimic nou !?
Persoanele dotate cu o inteligență peste medie,se confruntă cu probleme sociale, nevoite tot mai frecvent sa recunoască ca :- sunt tot mai greu suportati ca ” persoane,care îti dă clasă ”în mai toate domeniile .
Se impune prostia fără jena.Acestia sunt oamenii usor de manipulat.
Așa că în orice capitol al vietii,cei surclasati intelectual ,îti devin dusmani.
Bărbații majoritari in funcții de autoritate,lovesc în femeile puternice,cu ambiții politice si sociale fără jena  și incă de la prima vedere le găsesc doar defecte ,fără sa realizeze că acest mod de a gândi este ceva abject si negativ la adresa umanitații si a democrației.
Ce aduce ANUL 2019?
Așteptări mai multe,decât ne poate da ?
EA

Niciun comentariu: