sâmbătă, 13 octombrie 2018

Femei materialiste.

Ce spun astrologii despre 5 zodii :


1.-Taur : femeile din zodia Taur sunt independente.Ele preiau frâiele.Pentru ele cea mai sigură sursă sunt bărbații când nu mai pot avea bani.

2.-Rac : sunt foarte cheltuitoare și profită de orice sursă pentru a adăuga bani. Dacă nu,caută potențial ”prieten”,care-i poate întreține aceste plăceri și care trebuie să le asigure financiar.
3-Leu : trebuie întotdeauna să aibă cu cine și cu ce.Va alerga toată viața pentru a obține mai mult și mai mult.Nu se lasă calcate în picoare! Nu va pune la suflet ce spun gurile rele și-și va vedea de treburile lor.Nimeni nu-i poate sta în cale și va fi în stare de orice pentru a obține ceva sau pe cineva,care-i poate aduce un surplus material.
4.Capricorn : au muncit și muncesc din greu toată viața și nu se lasă la mâna nimănui,mai ales a unui bărbat.Putem spune că sunt independente și toate le pot duce de unele singure la bun sfârșit.
Sunt materialiste însă din cauza că pertenerul trebuie să aducă în casă și să contribuie la fondul comun sau al ei,mai mult decât o face ea.Trebuie să dețină un sac fără fund plin de bani.
5.Scorpion : le place mereu în centrul atenției.Pentru asta au nevoie de cele mai multe lucruri,cei mai frumoși bărbați alături și care sunt potenți din toate punctele de vedere.Nu pot conviețui cu un bărbat care nu le face toate plăcerile și capriciile. Cucerite cu cadouri scumpe.Le place luxul.

Niciun comentariu: