duminică, 13 septembrie 2020

TOP - cele mai periculoase zodii

Să fugi !

1.-Berbec :este cunoscut pentru nebunia lui. Furie bruscă ,dar nu durează mult timp.
Stai departe de el o vreme,va uita să se răzbune.

2.Taur : mânia lui este intensă,iar frauda este cea mai frecventă infracțiune în rândul lor.

3.Gemeni : toată lumea îi vorbește de rău,dar sunt cel mai puțin periculoși. Nu iau pe nimeni în serios,de aceea nu au tendința de a le face rău.

4.Racul :este primul pe lista maniacilor.La el totul pornește de la gelozie,schimbarea stării de spirit pare a fi cea care îl împinge către probleme.Nu se poate controla și trece de la o dispoziție la alta fără să poată face ceva. -Nu te pune cu el dacă vrei să trăiești în pace cu el.Femeia Rac,se aciuiază pe lângă un bărbat,doar pentru că acesta îi poate asigura protecție și confort,nu rareori mai în vârstă.Este posibilă o fixație paternă.

5.Leul : Nu trebuie să te lași păcălit de răgetele scoase de Leu,el poate fi doar o pisicuță blândă de fapt.Leul se ține departe de probleme,iar atunci când face ceva rău,o face doar să atragă atenția asupra lui.Niciodată nu arr face ceva periculos,doar pentru că simte să se răzbune sau să își dorească din suflet așa ceva.

6,Fecioara : poate fi un ucigaș psihopat,dar unul pe care nu-l prinde nimeni.Are pretenția că este ”curat ca lacrima”. Predispus la furt și fraudă,decât la violență.Trebuie să te ferești ,dacă l-ai deranjat cu ceva.

7.Balanța :calmi și răbdători,dar comit cele mai multe nereguli,decât un Leu sau Vărsător,ceea ce este destul de ciudat.Răbdarea lor are limită și pot recurge la violențe,când se profită de intențiile lor bune.

8.Scorpion : este aproape cea mai periculoasă zodie și este oficial un psihopat.
Mulți criminali în serie s-au născut în această zodie.Sunt cunoscuți că acționează sadic,nu au milă și le place tortura.
Nu te pune cu el ! Numai întâlnirile karmice îl țin dependent de trecut.


9.Săgetător : este al treilea cel mai periculos semn de zodiac.Acesta nu face nereguli și infracțiuni la scară mică,ci destul de răsunător.
Vrea să fie lider ,orice ar face și îi place să fie capul răutăților,nu cel care execută ordinele.
Neregulile la care este predispus sunt mari și sonore.

10.Capricorn: în timp ce numărul de criminali în serie sunt născuți sub acest semn este mediu ,criminalul în serie care a ucis cei mai mulți oameni este Capricornul.Nu fac multe nereguli,dar când o fac ,o fac ca la carte.

11.Vărsător :este cel de al 2-lea semn din topul celor mai nevinovate zodii.Țin mult la dreptate și au ego-uri puternice.Nu este periculos.

12.Pești : Credeai că sunt drăguți ? Te-ai înșelat ! Mulți criminali celebrii sunt năascuți în această zodie. Extrem de periculoși din cauza tendinței lor spre dependențe,de aceea te poți aștepta la orice ieșit din comun din partea lor.Nu fac nereguli comune,pentru că fac să răsune, ca fiind ceva inedit.

Postat Elena Albuțiu

Niciun comentariu: