sâmbătă, 20 aprilie 2013

Forta cuvantului

Impresii din media:
"Zi de zi ma simt din ce in ce mai bine."
Cu aceste cuvinte Emile Coue,farmacist din Franta a  tratat mii de pacienti intr-o clinica din Nantes,pentru : reumatism,dureri acute de cap,astm,pareze,TBC,balbaiala,cancer,ulcer,etc.- multe din ele considerate de medicina alopata incurabile.
"Niciodata nu am tratat pe nimeni,ci l-am invatat sa se trateze singur".Miraculosul medicament,poate o copilarie,dar trebuia ca pacientii sa repete zilnic de 20 ori,propozitia de mai sus inainte de masa si de 20 ori seara.
Explicatia acestui tratament miraculos este o banala autosugestie.
Exista doua principii ale AUTOCONTROLULUI si anume :
a) Nu ne putem gandi in acelasi timp decat la un singur lucru;
 b)Concentrandu-ne suficient de puternic asupra unui gand acesta devine realitate.
Vom descoperi puterea extraordinara care exista in fiecare dintre noi.
Forta cuvintelor:-veti folosi frazele :"Zi de zi ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere" si "Nici-o influienta negativa,nici un gand negativ nu poate patrunde pe nici unul din nivele constientului,subconstientului si inconstientului meu,nici in Alfa si nici in Beta".
Veti ramane surprinsi de forta extraordinara a cuvantului,scutul protector ce se formeaza in jurul nostru va fi unul extrem de puternic,iar multe din atacurile energetice cu care ne confruntam aproape zilnic se vor dovedi ineficiente.(citate din Dan Seracu)
Fiecare din noi s-a confruntat cu un atac energetic.
Nu v-ati trezit niciodata noaptea din somn cu senzatia de panica,cu inima batand nebuneste,cu o senzatie ca ceva inexplicabil se intampla ???Sau ziua cu stari inexplicabile de teama,lesin...???
Se spune ca energia urmeaza gandul.Atacul energetic este gandul unei persoane indreptat spre tine cu o putere negativa devastatoare.Gandul este unul din cele mai mari forte din univers ,el este la originea comportamentului nostru si conditioneaza modul nostru de a actiona.
Gandul nostru bun sau rau,creaza un glob,unda de energie la nivel cosmic,care intr-o zi sau alta va cobora asupra materiei.Propagarea acestei unde luminoase sau intunecate va fi mai mult sau mai putin rapida  in functie de obstacolele ce le va intalni in drumul ei.
Rezultatul materializarii va depinde si de vibratiile persoanei si de drumul parcurs.
Asupra persoanei receptive,sensibile,efectul este instantaneu.Cand intervine si puterea vointei,materializarea gandurilor se accelereaza.
Ca un gand sa se materializeze mai repede trebuie sa intervina puterea vointei ,insa cu atat mai mult cu cat este ghidata de sentimente si logica ,nu  realizam cat de multi factori intra in joc.
Poate pentru ca atunci cand suntem suparati pe cineva ,sentimentul este mult mai intens,in schimb cand gandim pozitiv suntem relaxati.
De retinut si faptul ca nimeni nu ne poate face niciun rau,daca noi nu suntem intr-o masura (cat de  mica)conectati cu persoana care ne ataca energetic.Daca noi trebuie sa invatam prin acest rau facut noua de o persoana care este cumva in conexie cu noi (sau a fost odata) atunci Universul permite acest lucru ! si aici intervine Legea Karmei.
In fine ,este bine sa stim ca nu orice ameteala,durere de cap este egal cu un atac energetic.Pot fi alte explicatii ,cum ar fi variatiile tensiunii,probleme cu calciu,glicemia,etc.,etc.
 In concluzie trebuie stiut ca :atacurile energetice nu sunt de domeniul mistic sau parapsihologic.
Explicatia este la tot ce s-a comentat ca: raspunsurile noastre psihosomatice fata de stimulii de mediu sunt unele constiente,altele inconstiente.
Este bine totusi pentru ca protectia noastra sa fie asigurata sa purtam un talisman ,o cruciulita.
Spicuiri din media : EA



Niciun comentariu: