luni, 22 aprilie 2013

Nu gaseste nimeni o solutie pentru orice problema in viata.

Din media :
In ultimii ani oamenii spera tot mai mult in miracole vindecatoare si pentru aceasta se pune accent pe factorul energetic.
Nu demult Ignatenco Albert ,(cunoscut pe plan international ca bioenergetician,parapsiholog ,vindecator ucrainean in varsta de 70 ani )a fost invitatul lui Victor Ciutacu la Antena 3.
Din interpelarea lui au rezultat adevaratele motive ale imbolnavirii si a vindecarii.
Boala nu este o banala intamplare,are ratiune.
Orice boala are legatura cu ceva deasupra cerului.Simtul vinovatiei inseamna o gandire negativa.Boala tine de nefericire.
Cancerul de exemplu : nu este o boala grava,schimba progresul celulei si formeaza alt tesut necunoscut.Apartine in continuare de corp.Este perceput ca o pedeapsa.Are si aceasta boala origine psihosomatica in optica acestui personaj de exceptie in domeniul amintit.
Care sunt semnalele percepute la instalarea bolii ?
Trebuie schimbat ceva in viata.Cancerul este un demon personal.Trebuie vazuta zona vulnerabila.Boala apare atunci cand stiind ceea ce iti este necesar, actionezi ca si cand nu ai sti.
Cancerul este "Demonul- eu vreau".Cand mesajul a fost inteles,boala inceteaza (exista regresie,autopsihoza).
O alta problema de sanatate explicata de acelasi parapsiholog,este problema coloanei vertebrale,articulatii (anchiloza),(paralizie de coloana).In acest caz se spune ca avem blocaje informative.Pentru vindecare nu trebuie mers spre rezultat, ci spre cauza.Problemele la coloana vertebrala de exemplu,iti da initial imaginea de a fi drept daca ai coloana,dar sa fie totusi flexibila,cand "bate vantul ".
Durerea cronica poate evolua progresiv sub influienta unor factori de mediu si/sau psihologici.Poate fi insa redusa prin renuntare la fumat,cafea,scadere in greutate,exercitii,somn,medicamente.Sa incercam sa intelegem aceste rationamente vindecatoare.....!

Greu recunosti insa bolile psihice.Aceasta maladie este recunoscuta drept boala mentala si din nefericire nu are mijloace de vindecare (necunoscute chiar si de Ignatenco Albert),motiv pentru care e bine sa stai departe de psihopati pentru a te feri de influienta lor daunatoare.
Psihopatul....este printre noi si trebuie sa-l recunoastem cu discernamant.
Semnale care ar trebui sa le dea de gandit celor apropiati ar fi comportamentul specific: ii place la nebunie sa minta,sa insele si sa manipuleze lumea .Psihopatul stie sa identifice slabiciunile omului.Pofta de bani,dorinta de romantism,maguliri.Foloseste oamenii,apoi ii abandoneaza ca pe niste obiecte de unica folosinta.Trasaturile specifice psihopatului sunt insa :o parere foarte buna despre el si faptul ca minte mereu.Comportamentul sau poate genera mari probleme.La barbati de 10 ori mai multe.
Ajung prin abilitati in varf,prin cuvinte dulci,bine mestesugite si generoase promisiuni pe care nu si le tine,o aura de farmec,atractivitate si capacitate de a atrage oamenii prin acte temporare de "onoare "si "atasament"(mijloace neautentice).
Psihopatii pot fi recunoscuti usor de persoane apropiate lor,de mai mult timp,care vad fata aratata lumii falsa si cea care le reflecta caracterul.
Diferenta este socanta si apropiatii nu vor sa dea publicitatii acest lucru.Adeseori psihopatul ajunge sa exploateze una sau mai multe femei atat fizic,cat si financiar,punand mana pe orice ii poate fi de folos,de la aceste nefericite.Aceasta latura a personalitatii lor este cunoscuta de sotie,iubita,prietena,apropiati.
Din cauza carismei ce-i caracterizeaza frecvent si a talentului de a folosi cuvinte unse,este extrem de dificil sa-l dai de gol.
Psihopatul se foloseste de altii si traieste intr-o lume unde accentul se pune "pe mine","pentru mine"
Se indrageste pe sine,nu are notiunea de altruism sau umanitate.El gandeste ca oricine cu idealuri nu poate fi decat prostanac,nebun,naiv.
Alta caracteristica este tendinta de a gasi placere si satisfactie cand cei din imediata apropiere sufera (in special sotia si copiii cand sunt raniti).
Obisnuieste sa insele,sa minta,sa spuna lucruri pe care apoi le neaga cu seninatate, nemaipomenita incredere in sine si o si mai mare nerusinare.
In general "sufera " din lipsa constiintei,a onoarei,a rusinii,capabil a mima emotii,sau sentimente potrivite unor diverse situatii sociale,mint fara jena,ajung la scuze pentru o anumita purtare ,dar este fals,deoarece nu reflecta o reala remuscare,ori parere de rau.Sunt narcisisti si in consecinta nu sunt in stare sa iubeasca,nu au nici macar notiunea de iubire,asa ca relatiile lor de cuplu au final cu esecuri.
Femeile nu exista pentru ei decat pentru a le folosi si a-si satisface dorintele.Au indemanarea de a demonstra ca iubesc pe cineva,dar se prefac pentru a-si atinge telurile si a castiga mai multa incredere in sine.
Inabilitatea de a simti adevarata dragoste,adevaratul atasament emotional ii face incapabili de sincera prietenie,iar in viata lor trecuta se constata nenumarate aparente amicitii,chiar iubiri destramate si renuntari la prieteni si iubite cand isi dau seama ca nu le mai poate fi folositoare in materializarea ambitiilor lor.
Ei ajung in pozitii de conducere social,politic,profesional,atrag de partea lor personalitati cu trasaturi asemanatoare ,formeaza un adevarat clan al psihopatilor.
In istorie gasim personalitati cotate drept psihopati de specialistii in materie,ca : Hitler,Stalin,Napoleon,chiar Ceausescu ,etc.Acesti oameni au schimbat lumea in rau.....
EA








Niciun comentariu: