duminică, 3 mai 2015

Toata lumea inseala pe toata lumea.

Spatiu pentru femei : fericite,agresate ,nerespectate :
Salvatoarele barbatilor la andropauză !ep.I
Noul sezon condus de hormoni ?!
Cauze ?
Veniturile ?!Rezolvarea problemelor sociale,sau profesionale ?
Oferta feminina este prea mare !?Femei tinere dornice sa iasă din anonimat.
Se joaca dur :avere,functii,măritis sau amantlac.
Barbatii tot mai des apar ca modele disperate de virilitate apusă.Cei tineri se preteaza la favoruri sexuale contra verighetă.
Să vedem noul sezon condus de hormoni !Cum poate o femeie lefteră pune mana pe averea unui bărbat bătrân cu bani.Cum il lasă apoi in posteriorul gol-golut.
Femei fericite? Nu !!! Unii bărbati din această categorie ,chiar visează să devină tată si nicidecum  bunic făcut de copii săi maturi.Ne punem intrebarea cum a trăit domnul până acum ? Desigur ANONIM !
 Intr-o asemenea combinatie femeile tinere se pot trezi un fel de "mamă purtătoare" de copii care seamană perfect (???)cu tatăl andropauzist.
Există cazuri în care sunt implicati oameni politici,unii primari cum este cazul de ultima ora privind pe Gheorghe Nichita....om cu mai multe amante la activ ,pană când ultima i-a tras clapa binemeritată....
Dar ce a îndepărtat-o pe aceasta de o asemenea personalitate ? Nicidecum banii !Poate nu a fost niciodata profundă ?
Poate nu s-au potrivit si pace si de ce sa nu observe ca plină-i lumea de Donjuani ca el,obisnuiți sa joace jocul cu mai multe femei o dată.Poate s-a simțit in cele din urma hărtuită...
Sunt si  iubiri ca sampania zic unii ...
Prima gură demențiala,dar li se face repede greață de atâta dulce.
Ajung domnii să nu mai suporte,nici să-și vadă iubitele.
In lumea asta ,multe poti face din vointa,dar sa te îndrăgostesti,nu !
Cea mai nasoală betie este insă sa te imbeți cu apa rece.Din nefericire tot mai des.....Oare nu mai există stimă de sine,sau nu mai are omul încredere in propria valoare ?
EA.

Niciun comentariu: