marți, 31 mai 2016

Imbalsămarea fostului procuror supranumit SPAGARUL - Lele Alexandru ,alias Cornel Melinte cu maiestria Gazetei de Cluj...

....pour toujours !
Echipa Gazetei de Cluj,scăpată ca prin urechile acului de condamnare pentru șantaj în presă,practicat la scară largă conform comunicatelor din partea organelor penale ,s-a reabilitatat ,s-a regrupat cu ”seniorii” din gazetele de provincie controlate de Lele  Alex (!) procurorul exmatriculat din Parchetul Bihor, pentru multiple fapte de corupție.
După ce a jelit în gazeta pentru bărbați Oradea ,făcând ani de zile jocul public al Acarului Păun....fostul procurăraș publică printre rândurile scrâșnite de clujeni ,scenariile sale murdare pentru defăimarea foștilor ”dușmani” ,care nu i-au înghițit atacurile deșănțate la justitie.
Nu putem uita când redactorul șef al Gazetei de Cluj a ”scăpat” din arest cum si-a declinat sforăitoarea  amiciție cu Emil Boc ,protectorul acestei publicații- de mâna 7-a.
De atunci și personajul ascuns de diverse robe nu se mai poate despărți de măiestria cu care practică atacul la persoana,niciodata dovedit.
.Normal că mă atacă pentru că am desconspirat acțiuni de corupție în care a fost implicat,după constatările procurorilor din rechizitoriul Parchetului General.
Niciodată Lele nu a fost achitat de sub aceste acuzații,dosarul său penal a fost restituit la DNA București după 6 ani de pelegrinaj prin țară ca urmare a unor strămutări și probleme formale și mai ales politizate până când a ajuns la Alba Iulia unde s-a restituit la procurori pentru lipsa unui aviz din partea procurorului general,înlocuit atunci de procurorul general adjunct.
Recomandarea a fost de fapt pentru refacerea urmăririi penale,care a sucombat înainte de readministrarea probelor.
Așa că refacerea urmăririi penale  ,ca orice lucru întârziat nu s-a mai rezolvat niciodată.
Așa s-a  ajuns ca Lele, curat și spălat de procurori ,să stea din nou fața sticlelor TV, lăbărțat și incoerent și să își toarne din nou inepțiile politizate,de data asta ca avocat ”umanizat”până la identificare cu ”apărații”din dosarele penale angajate .
Lele a fost,este și va fi un miracol judiciar al unei justiții în derivă.
EA

Niciun comentariu: