marți, 12 iunie 2018

Arestarea adversarilor...?!

Sa intrebam pe jurnalista Laura Gal ,de la Bihoreanul,de ce trebuiau arestati, Kiss Alexandru sau patronul de la Selina -Beniamin Rus ?Numai ea stie !
De ce trebuiau arestati fratii Maghiar ? sau Lele Alexandru ,pentru infractiuni de coruptie ,sau infractiuni comise de eroi zilei KA sau prietenul acesteia Beniamin Rus?
De ce ar trebui arestati lichidatorul judiciar Avramescu Nicusor la pachet ,cu judecatorul sindic Olah Ionel ?
De ce nu le pune fotomontajele la tabloul de onoare a municipiului Oradea,cu dedicatie...ca o recompensa pentru ajutorul dat, prevalandu-se de calitatea de jurnalist ?
Stilul "judiciar" clamat de ziarista în unele cazuri este reprimarea pentru nesupunere la nevoile ei materiale de ani de zile .
A devenit clar că nu ai cum să reactionezi la tacticile de manipulare a acesteia în presă ,decât sa te judeci cu ea la nesfârsit si apoi sa constati că la capitolul daune este insolvabilă.
Lozinca afisata pe frontispiciul casei sale,construite din asistenta sociala, acordata de unii care acum suporta consecintele găurilor facute de Laura Gal,este"Cine nu munceste nu greseste !",cum dealtfel zace la domiciliu legalizatul  acesteia ,care ani de zile a șomat pe spatele nevestei.
EA

Niciun comentariu: