luni, 18 iunie 2018

PNL-iștii îmbrăcați în haine de oaie

Atribuții pentru descoperirea infracțiunilor,a vinovaților au apaținut întotdeauna Justiției.
Așa prevede Constituția,Codul penal,Codul de procedură penală,legile speciale.
In ultimul timp comentariile publice cu privire la incriminarea unor oameni politici,chiar magistrați,au ajuns la mâna unor oameni politici ,care se declară persoane fizice ca semnatari a unor plângeri penale.
Pe lângă faptul că logica este inadmisibilă în sensul ca persoane fizice să rezolve acuzațiile în locul instituțiilor de forță când e vorba de siguranța statului,iar procurorii să se pună pe treabă în acest context ,dând curs la obținerea de informații suplimentare la care au acces în exclusivitate ,în vederea începerii urmăririi penale ,pentru susținerea acuzațiilor penale privind fapte grave penale.
Nu credem că DNA sau DIICOT au nevoie de politicieni în privat pe post de agenți provocatori !
Nu credem că peste noapte un premier-femeie, poate ajunge inamicul public nr.1 al Romaniei în probleme de siguranța statului,fără ca instituțiile specializate în acest domeniu să-i depisteze din timp intențiile sau acțiuni concrete, care ar putea pune în pericol siguranța statului !
De cînd un președinte de partid politic din opoziție arată cu degetul spre adversarii săi politici acuzându-i de fapte grave penale îndreptate impotriva  statului român?
Nu simte nimeni că discursurile acuzatoare din partea unor asemenea politicieni nu sunt în regulă ?
Chiar așa învârte pe degete o femeie -premier al Romaniei - bărbații cu B mare, care garantează siguranța țării ?
Cine s-a găsit să descopere latura aventuroasă ,care să iasă în evidență la femeia politică aflată în vizite oficiale externe?
Această practică de ultimă oră în lumea politică este o etapă periculoasă din partea unor politicieni, lipsiți de imaginație, care au o singură menire și anume de intimidare a adversarilor politici.
Asemenea abuzuri reclamă sancțiuni de natură penală,care fac incident denunțul calomnios.
Elena Albuțiu

Niciun comentariu: