miercuri, 26 iunie 2019

Puterea secretă a fiecărei zodii

Berbec ; putere de percepție;
Taur : vede dincolo de bariere ce ne înconjoară,vede pe cei ce vor să înșele.Un simț în plus.
Gemeni :sunt cei ce spun ce trebuie,când trebuie.Distractiv.Se află întotdeauna unde e nevoie de el.
              Nu se lasă până nu obține.
Rac : Vrea să știe tot,la fel ca toate zodiile de apă.Un fel de vizionari.
Leu :are ceva fantastic.Când tace,când iese în evidență. Rar explodează.Punctual.Câteodată aerian.        Uită de el.Poate să fructifice orice moment.”Nu vreau!”,dacă nu-i convine.Leii tipici nu vor purta niciodată petice și vor răsfăța persoanele iubite după regulile artei.Leii nu numai că cer mult,dar în final dau la fel de mult.
Fecioară :Când apar alternanțe în situația financiară e bine să evite creditele și risipa.
Balanță :Intotdeauna încercați în domeniul rezultatelor din muncă.Comunicarea blocată.Are o imagine bună.  
Scorpion : O sită deasă,care discerne,analizează pe cine se poate baza.Dacă este ofensat este expert în aruncarea cuțitelor.In aceste momente spune lucruri pe care le va regreta mai târziu.
Cu toate acestea ,atunci când sunt dominați de resentimente și gânduri de răzbunare pot reveni la sentimente mai bune,la împăcari.
Problema lor este atunci cînd fac greșeli.Greșeli fac mai ales când simt mirosul banilor și acționează periculos.In general nu au aliați.Veghează singuri la averea lor personală.Nimic din ce fac nu este statornic.Au probleme cu justiția ,care pot interveni oricând.
Săgetător :Progresează tot timpul pe plan spiritual.Ajută pe cei aflați la nevoie.Atenție la supărările de la locul de muncă....șeful are dreptate.
Capricorn : ia măsuri radicale.Succes pe plan profesional.
Vărsător : are perderi în viață,dar se redresează în timp și este apreciat.

Pești : La locul de muncă pot apărea în situații tensionate în legătură cu ambiția de a promova.In general se pot afirma,fac o impresie bună,dar în posturi de conducere ,uneori pălăria e prea mare.

Niciun comentariu: