luni, 18 noiembrie 2019

9 semne de oameni răi.




Din media :
Să ne limităm comunicarea cu oamenii care prezintă semne malefice de comportament .
Cum îi recunoaștem ?
- Oamenii răi posedă arta manipulării și îi recunoști cu ușurință după cum apasă iresponsabil pe locul dureros pentru a obține de ceea ce au nevoie.

-Oamenii răi nu știu să se bucure de succesele altora.Adoră bârfele despre alții,eșecurile altor oameni le face plăcere,se hrănesc cu ele ca niște vampiri energetici.Zgârciți cu laudele și caută defecte la orice.

Oamenii răi adesea mint.Exagerează lucrurile.

Sunt instigatorii conflictului.Adoră să incite oamenii,provocându-le emoții negative pentru cineva din jur,convingându-i să se certe între ei.

Oamenii răi nu au conștiință și compasiune.Dacă sunt vinovați de ceva dau vina pe terți și nu admit vinovăția lor.

Oamenii răi nu pot trăi decât pentru control. Le place când ceilalți sunt sub controlul lor. Ei tind să-și controleze viața sută la sută.Dacă lucrurile nu ies cum vor,așa cum plănuiau,se confruntă cu stres si agresiune severă.
Fiind alături de o astfel de persoană veți simți anxietate inconștientă.Astfel vă afectează biocâmpul lor .
Trebuie să aveți încredere în sentimentele intuitive și să limitați comunicarea cu astfel de oameni.

Oamenii răi nu știu să fie prieteni.Ei sunt alături când totul este în regulă ,iar dacă sunt alături de tine când totul este rău,nu te vor ajuta niciodată,dacă le ceri ceva.Vor găsi motive pentru a nu te ajuta când ai o problemă.

Astfel de oameni adesea te vor critica și îți vor reaminti excesul de greutate spunând că își fac griji pentru sănătatea ta,îți vor spune că ai un partener rău și că îți doresc binele ,că ești prost plătit,etc.
Sunt gata să critice tot ce ai pentru a te umili și a-ți reduce stima de sine.

Dacă observi că persoana din preajma voastră se potrivește descrierii de mai sus,încercați să comunicați mai puțin cu ea și nu-i spune nimic personal pentru că mai devreme sau mai târziu totul se va întoarce împotriva voastră.
Extrase EA.


Niciun comentariu: