joi, 19 septembrie 2013

Sentimentele romanilor


Penibilii Romaniei.....
Nu fac altceva decât să spun adevărul știut de toata lumea : în România scara valorilor este inversată.
Au ajuns la moda persoanele ,care nu au ce cauta în societate.
Persoane,care nu se disting prin ceva pentru țară.
Populația nu se mai sătura de aceste creaturi.
Spre deosebire de bogătii lumii,românii bogați simt nevoia sa umileasca pe cei care au mai putini bani decât ei.
Poate de aceea pe analfabetii si fudulii care isi traiesc coruptia financiară în liniște , îi găsim braț la braț cu coruptia sexuală.Nesimtirea a ajuns un mod de viată.Ca sa fii bogat,trebuie sa fii fără scrupule,bestie nu om.
Poate noi femeile contrariem puțin prin ceea ce spunem ! O femeie însă trebuie să se remarce și prin altceva decat numele obtinut prin măritis.Populatia României nu va creste cu soțul bătrân si cu avere,cum apar asemenea cazuri tot mai des!!!!Atasamentul de un bărbat bătran nu are niciun rost.
Să vezi o relatie doar prin prizmă interesului personal este o mare ipocrizie.
Din nefericire relătiile din care nu iese nimic profitabil,nu sunt la moda in România.
Viată nu se opreste însă la un mariaj sau o relatie.Cu toate acestea trebuie să remarcăm ,că în ultimul timp nuntile orădene au devenit adevarate scene distractive ,în vremuri de criza.
In altă ordine de idei, ca urmare a unui nou trend -ar trebui să existe o delimitare între locul de muncă si viața personală,pentru simplu motiv că oamenii de calitate nu-si traiesc viata personala la serviciu.Asemenea situatii generează bârfe,certuri si conflicte.La o presiune psihică constantă-apare presiune si inevitabil apare subjugarea pe criterii care distrug performantele profesionale.
Apar oamenii bio-roboti,care nu dau randament personal pe niciun plan.
Acesti oameni nu-si aparțin.Asa se explica frica de succes la unii oameni dependenți emotional în profesie.Intr-un cuplu implinit,sau o familie reusită  fiecare trebuie să-si păstreze identitatea.
Trebuie sa ne bazăm doar pe noi !Nu întotdeauna este totul roz...De multe ori ...dovada ca ți-ai  facut meseria sunt atacurile si înjurăturile,,,Dar ,asta-i România...!
EA



Niciun comentariu: