sâmbătă, 18 iulie 2015

Sarmana Gazeta de Cluj in slujba fostului procuror spagar .

Replica pentru publicatia din Gazeta de Cluj din 18 iulie 2015 semnata Cornel Melinte -alias Lele Alex.,cu titlul "Maiestria Elenei Albutiu ".

Sa vedem cum Gazeta de Cluj il lasa curat si uscat din nou pe inegalabilul,inepuizabilul,mafiotul autoinobilat cu pistolul la vedere , disciplinatul din lucrarile lui prafuite,santajistul ,agentul provocator al Bihorului,ciripitorul,cel care masoara casele oamenilor cu piciorul pe timp de noapte,prietenul "magistratilor" spagari ,cel care inventeaza scenarii penale pe seama celor care l-au contrazis in viata lor macar o data...cel care se ascunde in Gazeta de Cluj sub pseudonimul Cornel Melinte...dar noi stim ca este
dragutul ,strofocatul si mustaciosul -fost,fost procuror trimis in judecata pentru fapte grave de coruptie de Parchetul General,fost senior santajist la Gazeta de Oradea, fostul procuror Lele Alexandru remarcabil ca iubitor de catuse pentru altii(inclusiv a fostului procuror Popa Vasile pe care l-a manipulat ani de zile in interesul sau )si  prieten plus sustinator(a se citi ganditor) al patronului Man Liviu de la Gazeta de Cluj ,cel care si-a declarat iubirea si recunostinta fata de premierul de atunci  Boc Emil din usa Arestului,unde a stationat un timp pentru santaj.
Nu stim rezultatul dosarului penal,cum nu stim in ce conditii DNA Bucuresti i-a sters faptele de coruptie comise de procurorul- erou de cinema (Lele A), dupa 6 ani de stramutari prin instantele tarii ,pana cand a ajuns la Alba Iulia(?!)
Sa nu creada cineva ca a fost achitat !!! NU !!!! Nici el nu a cerut asa ceva ...Dosarul doldora de fapte de coruptie din perioada cat a prestat ca procuror ,a fost returnat la parchet si inchis pentru probe "subtiri".
Intre timp martorii (printre care m-am numarat conjunctural ) din dosar au fost atacati la modul cel mai murdar posibil de catre aceste gazete suspecte(superrezonabil ),care au renascut sub aceleasi auspicii....cum ar fi Gazeta de Cluj,acum .
Tot acum se pare ca  incepe campania pentru cei care nu au fost de acord sa-i plateasca taxe de protectie tatucului Lele,care ameninta in stanga sau in dreapta cu decapitarea celor care nu i-au laudat dexteritatea, cu care a cules spagile,cei care nu l-au adulat pentru prietenia cu clanul Maghiar ,cu care  si-a aranjat angajarea  printre altele nevasta la loc caldut, in Maternitatea Oradea,montand cu acest prilej si antena lui Lele in mediul spitalicesc.Gradina cu clientela viitoare a avocatului de Mehedinti,scapatat in Bihor pe usa din dos.Acum incep din nou represaliile ! De data asta impotriva familiilor celor care nu si-au platit spagile la timp.Daca s-ar fi abtinut ,poate nu as fi aflat niciodata ca autorul unor inregistrari si CD-uri a fost capabil de atatea fapte ticaloase. Sa nu uitam si setea vecinului ,care citeste cu nesat blogul meu ,desigur ofensat ca s-au oprit laudele la adresa lui ca MONSTRU SACRU al avocatilor din Bihor.
Vom reveni cu detalii...multe,multe ,poate,poate iese ceva ,cum ii place gangavitului sa gandeasca....pe seama altora.
Cu maiestrie EA.

Niciun comentariu: