luni, 6 august 2018

Vampirii energetici...

...să știm câte ceva și despre ei !
De prin lume adunate :

Legendele spun că vampirii se hrănesc cu sângele și energia omului pentru a putea supraviețui și pentru a-și face adepți.
Cum reușesc să-și epuizeze victimele ?
Vampirul energetic -secătuiește victima de energie până la îmbolnăvire.
Omul vampir energetic absoarbe energia din jur,soarbe de la alte ființe.
Se simte bine și cu o energie avansată când vrea control sau atenția altor persoane.Posibil doar dacă este în apropierea omului.
Vampirii au mai multe fațete :
-vampirul convinge victima că nu-și va atinge obiectivele (vampirii neputinței ); alții sunt mai rafinați- crează conflicte în continuă creștere și apoi se hrănesc cu starea de tensiune pe care o provoacă ; vampirul invidiei - te convinge că succesul tău este o întâmplare și nu durează .

Vampirul binelui - se hrănește din starea de bine a victimei.Joacă rolul salvatorilor.Se deosebesc cu greu de cei autentici.Lucrează cu agenda ascunsă.
E bine să vezi consecințele faptelor sale peste un an sau mai mulți,când poți descoperi vampirul deghizat.

Vampirul aroganței =este autoștiutorul (se bucură de greșelile celor din jur ) se plâng ,caută atenție permanentă pentru a intra în contact și a se hrăni.După ce pleacă ești un pachet de nervi,golit de energie.Rămâi moale multe zile și te simți descurajat.Se simt superiori și au un sentiment plăcut când cei din jur sunt triști,neplăcuți de nimeni,neputincioși.

Vampirul invidiei -convinge victima că totul este întâmplător.
Există vampiri ai conflictelor- sunt cei mai periculoși,sunt devastatori,generează conflicte sau împart oamenii în grupuri.Sunt mai puternici pe măsură ce generează noi conflicte.Aceștia uneori urăresc acumulare materială,avansarea în carieră.

Vampirul lipitoare -te sufocă,îți ia timpul și atenția.Te inundă cu problemele lui și nu-ți dă drumul.

Dar victimele ?
Sunt persoane care nu sunt protejate energetic din păcate și devin ținte energetice.Persoanele sensibile la energii, la atacuri simt că sunt țintă,simt un disconfort,nu se pot concentra,au mâinile transpirate.
Sunt și flori vampiri,cum ar fi orhideele.
Cum te poți apăra ? Prin rugăciune,talismane ,etc.
Vampirul trebuie identificat.Trebuie să ne retragem elegant,înainte de a ne prinde în jocul lor,sau dacă au reușit acest lucru ,trebuie să ieșim rapid din joc.Să ne limităm timpul cu ei.Să nu-i contrazici,dar nici nu te pune de acord cu ei.Incearcă o poziție neutră.
Cum simți apropierea unui vampir ?
Simți că unii oameni nu sunt în regulă.In prezența lor situația devine tensionată. Oamenii îi evită din instinct.
In familie,în legături de iubire - se fac legături energetice.Trebuie să fim foarte atenți chiar la relații de acest fel pentru motivul că în viața de zi cu zi, apar multe anomalii energetice,care ne pot distruge câteodată.
Dacă viața ta se schimbă în bine în mediul familial, atunci energia familiei este un dar prețios și ne dă ocazia să facem tot ce este mai plăcut pentru noi și semenii noștrii.

Fiecare dintre noi trebuie să considerăm că oricând este momentul să aruncăm o privire în jur și să descoperim efectele celor ce ne înconjoară,să scăpăm de efectele urii și a răutăților,care în cele din urmă este un semn de biruință.
Comentariu EA

Niciun comentariu: