marți, 29 martie 2016

Colecția de ziare vechi.


De cine se tem procurorii în teritoriu ?
Defăimarea procurorilor bihoreni de” justitiarul ”: fost procuror,fost jurnalist si actual clonat în avocat de Mehedinți , a devenit virală cu timpul în Bihor, un adevarat brand local,dar si național, pentru cel cu nume predestinat -Lele Alexandru alias Cătalin Manea,erou în dosare de corupție si mască de actor de cinema.

In foto :Nu toți defăimații își bat capul cu replici pentru Lele.Unii îi aplică pe loc corecția fizică,a carei urmări însângerate se află la vedere.Se pare că pumnii în figură l-au potolit pe ”justițiar” ,cel puțin în legatura cu autorul corecției.Regretăm că secvența asta, lipseste din filmul de mare succes a nenorocirilor lui Lele!

Din media :
Ce se intampla în media de ani de zile,prin contributia monstruoasă a unui fost procuror.
Să aflăm din colectia de ziare vechi:
Clonatul procuror în avocat la aceasta oră,comemorează în fiecare an , poziția sa de traficant de influiență si practicant de santaj imbatabil:
Ce ne spune prin ”vocea” gazetelor ?
In rezumat cam asta :
-starea firmelor,care au refuzat taxe de protectie,falsurile ,spalarea de bani,activităti infractionale din dosare puse pe seama unor oameni nevinovați,etc.
Concomitent practică obediența sau atacul la persoană dupa cum bate vântul .
Răzbunările calomniatoare în presa de scandal,temporar intreținută de Preafericitul Lele,care a făcut întotdeauna răul- bine, au curs cascadă ani de zile.
Intotdeauna a inceput cu începutul !
Cu foști colegi de muncă, care in scandalosa lui activitate de procuror,i-au organizat flagrant la luare mită (vezi procuror Bodea Radu,prim procuror la acea dată la Parchetul Tribunalului Bihor) de la un țigan Isztoica,care platea la cerere, oricât sa-și scoată fiul din arest, unde l-a băgat tot Lele.
Prin șantaj public în fosta Gazetă de Oradea,a atacat Lele,ca jurnalist,într-o criză acută de moralitate,un fost coleg, pe procurorul Leuca Gheorghe de care ulterior s-a înamorat mai ales după ce acesta a ajuns procuror la DIICOT Oradea si cam tot atunci l-a bălăcărit pe procurorul Popa Vasile,fost prim procuror la Parchetul Tribunalului Bihor,arestat acum pentru infractiuni de coruptie stringente combinate cu  numeroase aventuri amoroase,care au facut institutiile parchetelor de râsul lumii.
Filiera publicatiilor lui Lele,împinge, mai devreme sau mai târziu spre cătușe ,jucariile lui supreme, cu ajutorul carora s-a făcut temut, în timp ce practica la vedere corupția în haina statului.Multă vreme sub șantaj au ” dansat ”unii procurori bihoreni,cum le-a ”cântat” Lele.
Tot atunci erau publicate poveștile lui Lele,mai ales pentru anihilarea intelectualilor din justitie.
Folosind tot felul de nume de oameni importanți de care in timp s-a temut,bârfe publice,probleme familiare,uitând sa -și vadă de ograda proprie,a devenit în timp cel mai focos moralist - imoral.
Stilul critic la adresa tuturor a devenit foarte repede plictisitor pe masura ce dosarul său de coruptie era strămutat de la o instanță la alta, timp de 6 ani,pentru a fi asumat politic si dezamorsat prin bunăvoința fostului premier Emil Boc,sub umbrela căruia se adunau speranțele lui Lele,sa scape de penal,cum au mai scăpat și alții ca el.
Niciodată nu a dat greș. Până la urmă tot politica portocalie l-a salvat sau l-a făcut uitat!.

EA

Niciun comentariu: