sâmbătă, 6 iulie 2013

Un procuror vinovat fara vina ?ep.III

"Pasivitatea autoritatilor trebuie sa dispara: (continuare din publicatia "Martor incomod" )
Daca ar fi sa apreciem tratamentul penal temperat ,fara arestare aplicat in cazul lui Lele,desi aceasta era iminenta in conditiile eforturilor sale practice de alterare a probelor,ar trebui spus ca acest tratament este in contradictie cu placerea de notorietate a procurorului Lele de a baga oamenii dupa gratii ! Pasivitatea autoritatilor fata de un procuror care se posteaza in presa ,de unde profereaza atacuri gen "ancheta penala" va trebui sa dispara !....
Si Lele ca oricare cetatean,trebuie sa fie obligat la supunere in fata Justitiei si sa nu beneficieze de o modalitate aberanta de aparare,printr-o activitate publicistica abuziva !
Este atat de evident ca orice martor al acuzarii supus unor mesaje de intimidare,amenintare,atacuri violente,ce-i incalca drepturile umane ocrotite pe plan social,este prejudiciat in imaginea publica si profesionala,de aceea voi cere sa se declanseze si masuri competente  pentru restabilirea unei stari de legalitate in legatura cu persoana unui procuror deferit justitiei,care desfasoara o activitate ilicita de compromitere a actului de justitie,atat ca procuror,cat si ca publicist........
Justitie pentru toti:
Merita cu acest prilej sa intrebam si opinia publica ce inseamna de fapt ca un procuror sa fie supus rigorilor legii? Eu cred ca fiecare cetatean ,care spera la o justitie dreapta gaseste ca este normal si firesc sa se administreze probe atunci cand asupra unui asemenea specimen-rar ce-i drept-exista acuzatii inaintate justitiei.
Si atunci ce vrea Lele?Sa puna piedici autoritatii statului sa-si faca datoria ? Si ce daca e magistrat ? Sa se apere si el in justitie,nu in presa,atacand pe teme care nu au nimic in comun cu acuzatiile lui ! Oricum dupa ce a terorizat un oras intreg cu dosarele parchetului sustrase cu dexteritatea lui specifica ,vrea,nu vrea si Lele,ca oricine altcineva se apropie cu pasi repezi de momentul judecatii !
Lasat "pe tusa"Lele a avut destula vreme pana acum,sa inteleaga ca nu este greu sa faca scenarii ca ziarist,mai ales peseama unui avocat,care-i ignora capacitatea intelectuala refuzand sa-i taxeze meschinariile ani la rand doar din bun simt.
As vrea sa stie acest "baiat vitreg al parchetului "ca avocata calomniata nu a suferit prea mult pentru faptul ca un tip frustrat de satisfactiile gloriei si ale celebritatii s-a apucat sa scrie de ea cumi-a venit la "gura",ci imipare rau mai ales ca intre persoanele atacate de el si clientii mei exista un mare semn de egalitate.
E adevarat si faptul ca Lele are o mare atractie pentru maharii cu bani si daca au scapat de ghearele lui de procuror,stie cum sa-i aduca la masa tratativelor prin santaj in presa ,chiar daca este de ordin emotional.
Gazeta de Oradea poate orice !!!!
In alta ordine de idei ,ar trebui sa stie despre mine ca nu ma tem de concurenta si nici nu am dat din coate sa ma infiltrez in anumite forte politice,sa auda lumea despre mine ca sunt avocat si apoi sa-mi soseasca clientii pe tava,sau sa conlucrez cu cutare simpatizant politic bine plasat in locuri cheie in interio
rul justitiei.
Toate succesele mele profesionale sunt bazate pe munca si numai pe munca ................."
Urmatorul episod :"Santaj de procuror,santaj de presa"
Avocat Elena Albutiu





Niciun comentariu: